Cultura

Una cita amb el Moscatell de la Marina Alta, és tard a Benissa

Serà una xerrada a les Cases del Batlle de Benissa a les 19 h

A les Cases del Batlle de Benissa, a les 19 hores, es durà a terme una xerrada 'Parlem del moscatell' en el marc del Pla d'Acció 'Moscatell de la Marina Alta', signat a principis d'aquest mes pels ajuntaments de Benissa i Teulada, per impulsar i promocionar aquesta varietat de raïm, com a producte emblemàtic i diferenciador de l'agricultura local i comarcal.

Cal recordar que la Regidoria d'Agricultura de Benissa ha liderat la iniciativa, l'objectiu principal de la qual és augmentar l'impacte i l'abast de les accions al voltant del Moscatell de la Marina Alta. El pla contempla diverses accions, com la col·laboració en projectes d'impuls del Moscatell, l'estratègia per a la posada en valor del territori i el Moscatell, i la col·laboració en l'organització anual de les Jornades del Moscatell de la Marina Alta, entre d'altres .