Serveis Públics

Teulada s'enfronta a una possible vaga de recollida d'escombraries i neteja viària

Els treballadors estan disposats a anar a una vaga indefinida a partir del 6 dabril

Teulada s'enfronta a les conseqüències d'una possible vaga indefinida dels treballadors de l'empresa pública TEUMO Serveis, responsable de la recollida d'escombraries i neteja viària. Així ho alerten els regidors de Compromís i no adscrits, entenent que aquest és el resultat de caos en la gestió de TEUMO, per part de l'alcalde, Raúl Llobell, i el regidor responsable i conseller delegat de la mercantil, Héctor Morales.

Des de l'oposició assenyalen que hi ha una guerra pública de desprestigis i menyspreus a costa de l'abandó de l'empresa pública Teumo Serveis i, per tant, de la imatge i benestar del municipi. També denuncien que TEUMO s'ha convertit en una empresa propagandística per a Héctor Morales i en la moneda de canvi per al PP.

Arran d'aquesta situació, que ha deixat al marge les reivindicacions i les necessitats dels mateixos treballadors de la mercantil, s'ha arribat a l'actual malestar dels empleats de TEUMO. Treballadors que estan disposats a anar a una vaga a partir del proper 6 d'abril, com indica la portaveu valencianista, Rosa Vila:

Amb tot, Vila reclama que es convoqui de manera urgent una Junta General per abordar la greu i delicada situació de TEUMO Serveis.