Serveis Públics

Espais públics de 'coworking', la nova iniciativa de l'Ajuntament de Teulada per donar suport a la joventut

Està pensat perquè puguin desenvolupar la feina en un espai públic, amb accés gratuït a internet i “la tranquil·litat d'una oficina”

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Teulada, delegada a Verónica Martínez, presenta una nova iniciativa per al desenvolupament professional de joves emprenedors habilitant espais 'coworking' en Teulada Moraira.

El principal objectiu d'aquest projecte és facilitar les eines necessàries a tots els usuaris que ho necessitin perquè puguin desenvolupar la seva feina en un espai públic, amb accés gratuït a internet i la tranquil·litat d'una oficina. D'aquesta manera, s'habilitarà primer l'Aula 4 de l'Espai La Senieta de Moraira per a aquest fi, a causa de la disponibilitat immediata.

Posteriorment, un cop acabin les obres de millora d'altres espais locals, s'habilitarà un segon coworking a Teulada.

Verónica Martínez ha descrit aquest projecte com una adaptació a la situació actual. “Perquè estem en constant canvi i convivència amb les noves tecnologies i el teletreball i emprenedoria es desenvolupen cada cop més des d'un simple ordinador i connexió a internet. Però no tots els joves emprenedors es poden permetre un espai de treball. Per això hi hem pensat i en tots els residents i visitants que necessiten aquest tipus de servei, habilitant espais públics per al seu creixement personal i professional”.

“Els espais coworking a Teulada Moraira seran una realitat des de ja. Hem estat treballant i estudiant la forma de donar cabuda a una demanda tan important i en poques setmanes tindrem el primer en funcionament. Estem en constant escolta per donar resposta a les necessitats del nostre municipi i aquesta n'és una”, ha assenyalat l'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell.