Política

Compromís Benissa contra el projecte que afecta el Tossal de l'Asprar

Aquesta tarda al ple s'abordarà la problemàtica

La regidora valencianista a l'ajuntament de Benissa, Mari Carme Ronda, presentarà aquesta tarda nit, al ple ordinari del mes de març, una proposta de resolució per aconseguir que s'avanci en la tramitació necessària per evitar l'execució del projecte que afecta el Tossal de l'Asprar, més conegut com Patmore.

Ronda recorda que només queden vuit mesos de la suspensió de llicències aprovades per a un any. L'edil valencianista subratlla que cal avançar amb l'acord aconseguit en ple per tots els grups polítics i adverteix que si no és així l'agressió especulativa a què s'ha sotmès el Tossal de l'Asprar «tornarà en el moment que finalitzi la suspensió de llicències» si no s'avança en els tràmits del que s'ha acordat.

Ronda advoca també per un nou i necessari PGOU per a Benissa que encamini el municipi cap a un desenvolupament sostenible: