Societat

Aquesta tarda s'inaugura a Benissa el Parc Maria Ausina Ferrer, la del Quiosc

Al carrer Pare Antoni a les 19:30 h

Entre les convocatòries previstes per avui, destaquem que aquesta tarda a Benissa, a les 19.30 hores, i en el marc de la programació amb motiu del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, la regidoria d'Igualtat ha previst dur a terme l'acte de inauguració del Parc Maria Ausina Ferrer, la del Quiosc, al carrer Pare Antoni.

Una acció amb què es pretén posar el valor a les dones emprenedores i empresàries de la localitat, seguint la temàtica del Mes de la Dona aquest 2023, reconeixent així l'esforç i dedicació de moltes veïnes de la localitat. Però, a més, amb aquesta iniciativa s'aporta a la llista de carrers municipal un nom de dona, per tal de portar la igualtat també a aquest camp, en què es visibilitza una vegada més, la bretxa de gènere.

Escoltem la regidora d'Igualtat, Lorena Ivars: