Política

Ampliar el centre Alzheimer i eliminar l'impost successions, promeses del president PP per a Teulada

Ahir, en la visita a Teulada, es va reunir amb l'alcalde i els grans

Ahir a la tarda el president del PPCV i candidat a la Generalitat, Carlos Mazón, va mantenir una trobada amb els més grans de Teulada. Allí, el líder popular, s'ha compromès a ampliar i millorar el centre d'Alzheimer de la localitat si aconseguix la presidència del Consell.

L'alcalde de Teulada i candidat popular a revalidar aquest càrrec, Raúl Llobell, va acompanyar Mazón durant aquesta trobada amb gent gran. Una convocatòria en què, el també president de la Diputació, va assegurar que des de la Generalitat eliminarà l'impost de successions, executarà el projecte pendent per a la reparació de la coberta del CEIP Cap d'Or i construirà la canalització del barranc al nucli urbà de Moraira.

President del PPCV i candidat a la Generalitat, Carlos Mazón: