Serveis Públics

Teulada estrena parc caní al Pinar del Pla

Un projecte que ha suposat una inversió de 40.000 euros amb què donar resposta a una demanda veïnal
Nou Parc Canino. / Ajuntament Teulada

A Teulada estan d'estrena. Ahir dimecres, 1 de febrer, es va obrir oficialment al públic ia les mascotes el nou parc caní del Pinar del Pla. Aquesta nova zona recreativa se situa concretament a una parcel·la de titularitat municipal contigua a l'IES Teulada.

L'actuació duta a terme en aquest espai, amb un cost de gairebé 40.000 euros, ha suposat adequar la zona i adaptar-la per a l'esbarjo dels gossos, adequant part de la parcel·la i els accessos a aquesta. També s'ha realitzat una millora funcional, dotacional, estètica i paisatgística de l'espai, així com la instal·lació d'elements d'Agility, bancs i papereres.

Ahir a l'acte d'inauguració es va comptar amb la participació de l'associació Akira, els voluntaris dels quals es dediquen de manera altruista a cura de gossos sense llar al municipi.

Raúl Llobell, alcalde de Teulada, ha agraït la participació de l'Associació a l'acte i ha advocat per la defensa del benestar animal.