Política

L'alcaldessa de Calp es disculpa al ple per la guerra interna del PP

Compromís assegura que la crisi del PP demostra que aquest partit es mou per interessos econòmics d'uns quants
Ple de Calp / Ajuntament de Calp.

Calp va donar compte al ple ordinari del mes de gener, celebrat ahir a la tarda dilluns, de les resolucions d'alcaldia relatives als últims canvis a l'equip de govern, amb el cessament dels regidors populars, Domingo Sánchez i Hilde Backaert. Sessió en què es van exposar els nous nomenaments de tinents d'alcalde, de la junta de govern i del reajustament de les delegacions, així com la revocació de dedicació exclusiva dels regidors que ja no són a l'equip de govern. Davant d'aquesta situació, l'alcaldessa, la popular Ana Sala va demanar disculpes als veïns de Calp, assegurant que aquest trànsit no era agradable.

Des dels bancs de l'executiu, l'edil Pilar Cabrera, va ser l'única que va tenir paraules en reconeixement a la feina feta pels seus companys cessats, Domingo Sánchez i Hilde Backaert.

Mentre que, entre els grups de l'oposició, el portaveu de Compromís, Ximo Perles, ha destacat que el més important d'aquesta crisi de govern és que ha posat en evidència que "el PP és un lobby d'interessos".