Deportes

Intens partit del CB Ifach Calpe davant el CBC Campello (83-64)

Els calpins van haver d'emprar-se a fons per a trencar el partit a partir del segon quart davant un rival que no sota els braços
Equip sènior del CB Ifach Calpe / CB Ifach Calpe

El CB Ifach Calpe es va apuntar la victòria en el xoc disputat en el pavelló Domingo Crespo de la vila del penyal davant el CBC Campello per 83 a 64.

L’equip que dirigix Kike Valle va eixir amb molta intensitat a la pista. Bona faena defensiva que va impedir concedir llançaments senzills als visitants. En atac es va moure la pilota amb criteri, però el nivell del CBC Campello va provocar que la igualtat fora constant.

En el segon parcial, els locals van elevar el seu ritme de joc, van asfixiar al seu rival provocant pèrdua de pilota que van saber aprofitar per a obrir bretxa en el marcador i afrontar amb tranquil·litat la segona mitat.

En el retorn a la pista després del pas per vestuaris, els calpins van seguir amb els seus bons percentatges d’encert en atac. Va mantindre una relativa tranquil·litat quant al marcador es referix.

En l’últim quart, el CB Ifach Calpe es va relaxar i el CBC Campello va aprofitar per a retallar les diferències. No va perillar la victòria final que fa que els de Kike Valle sumaren el seu primer triomf de lliga.

L’equip treballa per a preparar el seu pròxim compromís que serà este dissabte a les 18 hores a casa del CB Alginet, equip líder del grup.