Deportes

La UD Calp busca la seua segona victòria en casa davant el Carcaixent

L'equip de Lauro Techeira vol tornar a situar-se entre els millors del grup i haurà de guanyar un partit en el qual no participarà Luis García
Fede i David pugnant per una pilota / Javier Zamora

La UD Calpe rep este diumenge, al seu camp, al UD Carcaixent a les 17:15 hores en un partit que comptarà amb l’arbitratge de García Coves. En el vestidor de l’equip entrenat per Lauro Techeira han deixat enrere l’últim ensopec i afronten aquest encontre amb l’objectiu d’aconseguir la seua segona victòria a casa, un triomf que permetria al combinat verd-i-negre situar-se novament entre els millors del grup.

El descans ha sigut positiu per a la plantilla, ja que alguns jugadors han pogut recuperar-se de les molèsties físiques que arrossegaven. No obstant, Michel i Vergillos continuen entre cotons, i encara que no estan al cent per cent, tot apunta que estaran en la convocatòria per a jugar davant la UD Carcaixent. Qui és baixa segura és el davanter Luis García, que seguix amb el seu procés de recuperació.

El rival dels calpins arriba a esta cita sent el cuer, en haver sumat 1 punt en els 5 partits que ha jugat. No ha guanyat cap partit i el que és més preocupant per a la formació de La Ribera, no ha aconseguit marcar ni un sol gol. Per contra ha encaixat 11 gols el que dona una mitjana de 2 per partit, uns números que deixa molt preocupats als seus directius.