Deportes

Ondara es mobilitza per la causa rosa

El municipi es mobilitza per a recaptar fons per a la investigació contra el càncer en una jornada solidària i participativa
Presentació cursa càncer / Ayto Ondara

Este diumenge 20 d’octubre, Ondara serà l’escenari de la VII Cursa Solidària en benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). L’esdeveniment, que recorrerà els carrers i partides del municipi, té com a objectiu recaptar fons per a la investigació contra el càncer. L’eixida està programada per a les 10.00 hores des del Prat, amb un recorregut de 5 km per a caminants i de 7 km per a corredors.

Abans de l’inici de la carrera, a les 9.00 hores, hi haurà una sessió d’escalfament per a animar la jornada, seguida del lliurament d’un xec en favor de l’AECC i la lectura d’un manifest. També es retrà homenatge a Manolo Fornali, membre de l’AECC recentment mort. Després de la cursa, tots els participants podran gaudir d’activitats i animacions en el mateix lloc.

El regidor d’Esports, Lluís Fornés, ha agraït l’esforç de la Junta Local de l’AECC i la col·laboració del Club d’Atletisme d’Ondara, així com el suport de més de 150 empreses que han patrocinat l’esdeveniment. La presidenta de la Junta Local de l’AECC Carmen Bisquert, ha animat a la ciutadania a participar i espera que, com en edicions anteriors, se supere la xifra de mil participants, convertint esta jornada solidària en un èxit.