Deportes

Derrota per al CB Ifach Calpe de 1a Zonal a Dénia

Els calpins van reaccionar en la recta final però no van poder remuntar malgrat el seu esforç
Equip de 1a Zonal del CB Ifach Calpe / CB Ifach Calpe

L’equip Dénia BC que dirigix Carlos Vila, va aconseguir saldar amb triomf el derbi comarcal de 1a Zonal en véncer al CB Ifach Calpe per 63 a 47, en el partit disputat en el pavelló de Joan Fuster de Dénia.

A poc a poc, durant els primers minuts del partit, els amfitrions van anar aconseguint un tímid avantatge gràcies a una intensitat defensiva que els permetia encadenar ràpides transicions. No obstant això, els visitants van neutralitzar aquesta diferència abans d’acabar el primer quart.

Segona part de color local

Durant el segon període va regnar la igualtat, centrant-se la baralla en el control del rebot, aspecte en el qual els del penyal van generar molta incomoditat als dianenses, impedint-los mantindre un ritme alt de joc.

Un pas avant en defensa, pujant línies per a complicar la pujada de pilota visitant, va retornar la iniciativa en el joc a la formació local, acabant la primera part set punts a dalt.

En la segona mitat, el Dénia BC va tindre clar que si volia mantindre el domini no podien relaxar el seu defensa sobre el jugador amb pilota. I va ser així com van arribar a distanciar-se prop dels 20 punts durant molts minuts durant els següents quinze minuts.

Només en l’equador de l’últim quart, els calpins, que van barallar fins a l’últim instant, van aconseguir acostar-se obligant a reaccionar als dianenses per a no desbaratar la bona faena realitzada fins a aquest moment. Al final la victòria es va quedar a Dénia per 63 a 47.