Deportes

El CG Les Marines va triomfar en el provincial Conjunts Base

Les calpines van conquistar dos campionats provincials i va classificar a cinc conjunts per a l'Autonòmic
Gimnastes calpines del CG Les Marines campiones / CG Les Marines

El Club Gimnasia Les Marines es va desplaçar a Quart de Poblet per a disputar la fase provincial del Campionat d’Espanya Base, on els cinc conjunts calpins van aconseguir classificar per a la fase autonòmica, destacant especialment el conjunt aleví i el juvenil, els qui es van proclamar campiones provincials.

Un inici prometedor en categoria infantil

El conjunt infantil, compost per Sophie, Paulina, Sofia, JuliaMandana i Anastasia, va ser l’encarregat d’inaugurar la competició per als calpines. Malgrat alguns errors en el seu exercici de cinc pilotes, l’equip, va aconseguir una meritòria quinta posició provincial i van assegurar la seua classificació a l’autonòmic en estar entre els vint millors de la Comunitat Valenciana.

Els prebenjamins, sempre forts

Seguidament, va ser el torn dels dos conjunts prebenjamins. Tots dos equips van realitzar un sòlid acompliment en la pista, la qual cosa els va permetre aconseguir una quarta posició per al conjunt format per Isabella, Ainara, Eva, Sara i Ania, i una quinta posició per a Valentina, Rebeca, Lamar, Lucia i Emma, garantint la seua presència en la fase autonòmica.

Domini en categories juvenil i aleví

La jornada vespertina va estar marcada per l’esplèndid exercici del conjunt juvenil, integrat per Tatiana, Lucia, Ruth, Naiara, Valery i Luci, els qui amb la seua rutina de tres cércols i dos pilotes van captivar al públic, obtenint una gran ovació. Gràcies a esta excel·lent execució, van aconseguir pujar pel cap alt del podi com a campiones provincials en una de les categories més renyides.

Per a tancar la competició, les gimnastes alevins del CG Les Marines, Daniela, Vera, Polina, Vasilisa i Alessia, no van decebre. Amb una actuació impecable, es van coronar també com a campiones provincials, segellant la seua classificació a l’autonòmic.

Amb estos resultats, el CG Les Marines aconsegueix per primera vegada en la seua història la classificació de cinc conjunts a la fase autonòmica del Campionat d’Espanya Base. Des del club es mostren extremadament satisfets pels assoliments assolits i mantenen altes expectatives que tots els seus equips assolisquen el passe a la fase nacional.