Deportes

Finales infantiles y cadetes de bàsquet en Calp

Els representants comarcals en la cita del dissabte són el CB Ifach Calpe, EE Ondara i CD Paidos Dénia
Partit infantil en el pavelló de Calp / FBCV

La Lliga Valenciana 2024 continua donant campions i també nous finalistes. Este últim cas és el d’aquelles categories que disputen el seu partit pel títol en les Finals del 12-13 d’octubre que tindran lloc a Almussafes i Calp.

El Pavelló Domingo Crespo de Calp posarà el colofó a la seua aposta per la Lliga Valenciana amb els últims partits de l’edició d’Alacant d’esta temporada.

El dissabte a les 10 hores dos equips de la Marina Alta lluitaran pel títol de campió femení infantil el CD Paidos Dénia es veurà les cares amb les xiques de l’EE Ondara. A aquesta mateixa hora la final masculina infantil enfrontarà al CB Ifach Calpe enfront del CB Petrer.

Infantils del CD Paidos Dénia | CD Paidos Dénia

A les 12 hores es jugarà la final femenina cadet amb protagonisme per al CB Teixereta i el CB Terralfás. A és mateixa hora els cadets que lluitaran per aconseguir el títol són, EE Ondara i CB Terralfás.

S’espera que hi haja un bon ambient en la instal·lació calpina sobretot amb la presència dels seus equips representatius. Igual que sembla garantida la presència de seguidors que arribaran des de Dénia i Ondara en tindre els seus equips en finals.