Deportes

Victòria clara de la UD Calpe B i derrota per a la UD Benissa B

Una de les sorpreses de la jornada va ser el triomf del FB Teulada Moraira davant l'At Callosa i el triomf clar del CF Benitachell
Banqueta de la UD Benissa B / UD Benissa

La quinta jornada de la Tercera FFCV en el seu grup 12 va deixar importants victòries per als equips de la Marina Alta, consolidant al CE El Verger, CF Benitachell, UD Calpe B i CE Pedreguer en els primers llocs de la classificació.

La UD Calpe B va ser protagonista d’una de les golejades destacades de la jornada en véncer al Beniarbeig CF per 6-2. Els calpins van sentenciar el partit des dels primers minuts, demostrant un gran encerte rematador que va deixar sense opcions al seu rival. La superioritat del Calp B va ser evident al llarg de la trobada, no permetent que el Beniarbeig reaccionara en cap moment.

La UD Benissa B no va poder mantindre el resultat favorable en la seua trobada enfront del Finestrat (2-3). Malgrat remuntar un 0-2 advers els visitants van aconseguir emportar-li la victòria amb un gol decisiu en el minut 71.

El CE El Verger va aconseguir una important victòria en la seua visita a l’Orba B CF, en un partit molt competit que va acabar amb un 2-3 a favor dels visitants. El Verger va dominar gran part del partit i es va avançar amb gols de Molines, Piera i Carim. No obstant això, l’Orba B no es va rendir i va aconseguir retallar distàncies amb punts d’Iván i David José, encara que els seus esforços no van ser suficients per a evitar la derrota.

El CE Pedreguer també va tindre una actuació destacada en esta jornada, aconseguint una contundent victòria per 0-3 en la seua visita al Pego B CF. Els pedregueros es van avançar en la primera mitat i van ampliar l’avantatge en la segona, sense que el rival poguera fer res per a frenar la superioritat visitant. Amb este triomf, el Pedreguer es manté ferm en els llocs alts de la taula.

El CF Benitachell, un altre dels equips que està tenint una bona arrancada de temporada, no va trobar oposició en la UD Ondarense, a la qual va véncer per 3-0. Els de José Luis Bisquert es van anar al descans amb un clar avantatge de tres gols, i la segona mitat va ser pràcticament un tràmit, amb el Poble Nou de Benitatxell controlant el joc i assegurant la victòria sense majors problemes.

En un dol ple d’intensitat, el FB Teulada Moraira B va aconseguir un important triomf a casa davant l’At. Callosa, imposant-se per 3-2. El partit va ser molt igualat i es va decidir a cinc minuts del final, amb una miqueta de Marcos que va segellar la victòria per a l’equip local. Este triomf permet al Teulada B sumar tres punts valuosos i continuar escalant posicions en la classificació.