Deportes

La UD Calpe va pagar car els seus errors defensius davant el CD Thader (4-1)

Els calpins que van començar guanyant amb un gol de Fede van cometre fallades individuals que van aprofitar molt bé els locals
Panucci durant un partit / Javier Zamora

La UD Calpe va pagar car els seus errors defensius davant un CD Thader que va saber traure profit del seu irregular terreny de joc per a guanyar per 4 a 1.

L’equip que dirigix Lauro Techeira va començar molt bé el partit, ja que a penes s’havien jugat 3 minuts, Fede va aconseguir batre la porteria defesa per Chema. Una miqueta que va vindre bé als calpins per a assentar-se sobre el terreny de joc. Els locals van prendre les regnes del joc davant un rival que va saber defendre amb orde la seua àrea.

Un minut abans d’arribar al descans l’àrbitre López Toral va castigar amb un rigorós penal als visitants. El jugador britànic Lloyd va llançar la pena màxima aconseguint l’empat a un amb el qual es va arribar el descans.

En la segona mitat el CD Thader va continuar jugant les seues bases buscant amb desplaçaments llargs segones jugades. En el minut 57 el davanter local Tremiño va marcar el 2 a 1 en una jugada desgraciada per al porter visitant, Adrián.

En veure’s per darrere en el marcador la UD Calpe va intentar jugar amb major profunditat, però en el minut 70 Raúl va obtenir el 3 a 1 darrere l’altre majúscul error d’Adrián. Un gol que va fer molt de mal en la moral calpina.

Els locals van sentenciar després d’una bona jugada local en la qual el defensor calpí David esvara i Tremiño es queda només davant Adrián al qual torna a batre. Ja no va haver-hi temps per a res més i la UD Calpe va tornar amb el seu caseller de punts va buidar.