Deportes

El CD Dénia busca la seua segona victòria consecutiva davant el Novelda Unión

Els dianenses volen aprofitar el seu bon moment per a imposar-se en el camp de La Magdalena i escalar posicions en la taula
Maverik al costat d'un rival / Javier Zamora

El CD Dénia s’enfronta este diumenge al Novelda Unión a les 18 hores en el camp de «La Magdalena», amb l’esperança de sumar la seua segona victòria consecutiva. Els dianenses afronten el partit amb la moral pels núvols després del seu recent triomf davant el CF Gandia, que els va permetre aconseguir la seua primera victòria en la lliga i enfortir la confiança d’un equip que necessitava este impuls positiu.

L’entrenador del CD Dénia, Juanjo Antolí, buscarà plantejar un sistema de joc basat en la solidesa defensiva i en la proximitat entre els seus jugadors, amb l’objectiu de ser un bloc compacte i difícil de superar. El plantejament passarà per ser forts arrere i tractar de sorprendre el Novelda Unió amb ràpides transicions ofensives que puguen posar en destrets al conjunt local.

Per part seua, el Novelda Unión afronta la trobada amb la pressió de no haver aconseguit encara una victòria en el seu propi feu esta temporada. Amb la necessitat d’oferir una alegria a la seua afició, l’equip de Novelda eixirà al camp disposat a revertir esta situació i sumar tres punts que li permeten canviar la seua dinàmica.

Tots dos equips arriben al partit amb quatre punts en el seu caseller, la qual cosa reflectix la igualtat que es preveu sobre el terreny de joc. Els dos conjunts són rivals directes en la lluita per la permanència, la qual cosa convertix este partit en un dol crucial per a les seues aspiracions de salvar la categoria al final de la temporada.

El CD Dénia intentarà aprofitar el seu bon moment i la confiança recuperada per a imposar-se en un camp complicat, mentre que el Novelda Unió buscarà defendre el seu terreny i donar un colp d’efecte davant la seua afició. Tot està preparat per a un dol intens i igualat, en el qual cada detall serà clau per a definir al guanyador.