Deportes

La UD Calpe afronta un desafiament complicat davant el CD Thader a Rojales

El conjunt calpí busca mantindre la seua ratxa victoriosa en un camp de gespa natural que complicarà el seu joc creatiu
Paolo marcant a un rival / Javier Zamora

La UD Calpe es mesura al CD Thader en el camp Moisés Gómez de Rojales, el diumenge, a les 11.30 hores, en un partit que es presumix complicat per al conjunt de la vila del penyal.

Els calpins viatgen amb la moral que suposa haver guanyat els seus dos anteriors partits que van jugar en camp contrari. El seu tècnic ha demanat als seus homes que mantinguen la concentració sobretot en l’arrancada del partit. Jugar en una superfície de gespa natural és una cosa inusual ja que ara són la majoria camps d’herba artificial. Un camp que no està res bé per a circular la pilota alguna cosa que perjudica el joc creatiu calpí.

Lauro Techeira no podrà comptar amb el seu davanter Luis García que seguix lesionat almenys durant quatre setmanes més. Una baixa important però tal com es va demostrar en l’últim partit hi ha davanters en l’equip per a suplir-la amb total garanties.

La preocupació per a l’entrenador verdi negre augmenta pels dubtes que manté amb Vergillos i Elías que han estat entre cotons durant la setmana.

El CD Thader arriba a este enfrontament amb els mateixos números que la UD Calpe, tots dos romanen invictes, encara que l’equip de la Vega Baixa ha guanyat els seus partits com a locals i el seu rival ho ha fet però jugant com a visitant.