Deportes

Pau Jagersma competirà en el Nacional per federacions Sub16

L'atleta dianense va aconseguir la primera posició en el llançament de pes amb un millor llançament de 12.62 metres
Pau en la pista atletisme / CA Baleària Diànium

Diumenge passat va tindre lloc a València el Cirtèrium Autonòmic de selecció Sub16. Este campionat estava especialment dirigit a seleccionar els atletes que formaran part de la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques que tindrà lloc els pròxims dies 5 i 6 d’octubre a Tudela. Els campions i campiones de cadascuna de les proves d’este Critèrium serien els seleccionats. Van participar quatre atletes Sub16 de la EMA Dénia – CA Baleària Diànium.

Pau Jagersma va aconseguir la primera posició en el llançament de pes amb un millor llançament de 12.62 m, confirmant així la seua assistència al Campionat d’Espanya per federacions Sub16, on formarà part de la selecció valenciana.

Al seu torn, Eddy Martínez va participar en la prova del llançament de disc, on va obtindre una molt bona segona posició amb un llançament de 41.70 m, quedant a les portes d’entrar en la selecció.

També van participar Joan Buigues i Ricard Pérez en la prova de 3000 metres, on van fer un gran paper aconseguint la 2a i 6a posició, amb unes marques de 9.45.59 i 10.10.31. En una carrera molt tàctica, on els participants van començar a un ritme molt calmat, Joan va quedar molt prop del primer classificat i el va lluitar fins al final. Els quatre atletes van fer una actuació excel·lent tenint en compte les altures de la temporada en què ens trobem.

Atletes del CA Baleària Diànium en Valéncia | CA Baleària Diànium

Pau viatjarà fins a Tudela acompanyat de la resta de la selecció, on participarà en la prova del llançament de pes i lluitarà per a aconseguir els màxims punts possibles per a la selecció valenciana.