Deportes Gastronomía

Tomás Solano: «La Gourmet Race és un esdeveniment obert al públic en general des de la primera edició i cada vegada hi ha més visitants»

El Club Nàutic de Moraira acull la XI Gourmet Race, en la que les embarcacions cuinaran un plat de letxa mentre naveguen
Tomás Solano, director del Club Nàutic Moraira i Andrés Rivero, director adjunt del Club. / Ràdio Litoral

Un total de 32 embarcacions, el màxim permés, competiran este dissabte 5 d’octubre en la XI edició de la Gourmet Race Teulada Moraira. Ja està tot preparat per a la celebració d’este esdeveniment lúdic, esportiu i gastronòmic. Ens ho han contat, en el Primer Café de Ràdio Litoral, Tomás Solano, director del Club Nàutic de Moraira i Andrés Rivero, director adjunt del Club.

Un important elenc de professionals relacionats amb el món de la gastronomia, des de xefs Estrella Michelin a crítics gastronòmics o influencers, conformen el jurat que haurà de seleccionar el plat cuinat durant la regata i que posseirà com a ingredient principal la letxa, un peix blau amb poques espines.

L’eixida de les embarcacions, de vela i de motor, es farà de forma esglaonada. Tot un espectacle que pot ser seguit pel públic des de la bocana del Club Nàutic a partir de les 9.30 del matí.

Si vols tenir tots els detalls de la convocatòria, ací pots tornar a escoltar l’entrevista.