Sociedad

Litoral FM estrena el programa matinal ‘Els Matiners’ amb Ángel Serrano

Des de les 7 del matí el periodista denier dona el bon dia a la gent de la zona litoral de la Marina Alta

Litoral FM ha llançat un nou programa matinal. Es diu Els Matiners i s’emet de dilluns a divendres, a les 7 del matí. El periodista Ángel Serrano és l’encarregat de conduir aquest espai, dirigit als veïns de la Marina Alta.

Proximitat i informació local

El programa ofereix informació d’interès general, tant internacional com nacional. Però, a més, té un clar enfocament comarcal. Així, Els Matiners posa èmfasi en notícies locals dels municipis de la zona litoral. Això inclou poblacions com Teulada Moraira, Calp, Benissa, Benitatxell i Xàbia. La idea és mantenir els oients ben informats des de primeres hores del matí.

A més, Serrano combina la informació amb una selecció musical. El programa inclou tant èxits actuals com clàssics coneguts. L’objectiu és que els oients comencen el dia amb un somriure. El presentador afirma que Els Matiners vol omplir de música i informació els cors i ments de les persones de la zona.

Una proposta fresca i dinàmica

El nou espai de Litoral FM vol ser una alternativa fresca i dinàmica. Es basa en una combinació d’informació i música que agrada al públic. A més, el programa ofereix breus seccions sobre temes com l’esport, la cultura o els esdeveniments de la comunitat local. Aquesta varietat fa que el programa siga complet i atractiu per a tots.

En resum, Els Matiners es presenta com una opció perfecta per a aquells que volen començar el dia ben informats i amb energia positiva. Serrano Zurita ja és una veu coneguda a la zona, i aquest programa promet convertir-se en una cita habitual per a molts.