Deportes

El CD Garbi Dénia s’estrena davant el BM Altea

Dianenses i alteanos disputaran un partit de màxima rivalitat en la primera jornada de lliga
Juanjo García amb directius del CD Garbi Dénia / CD Garbi Dénia

Este cap de setmana s’inicia el campionat de lliga de Primera Autonòmica d’Handbol i el CD Garbi Dénia ho farà rebent el dissabte en el pavelló del poliesportiu de Dénia, a les 18 hores, a el Balonmano Altea.

Es comença un nou projecte esportiu per a l’entitat dianense, sota la batuta esportiva del tècnic Juanjo García que té una plantilla plagada de gent jove, amb il·lusió. Des de la directiva dianense s’ha apostat pel treball d’un entrenador amb molta experiència per a tractar d’asseure l’equip en els llocs alts de la classificació.

En esta temporada el CD Garbi Dénia té com a rivals als equips de; Bm Altea, Maristes Alacant, Bm ThaderBm Alfás del Bm Torrellano, Handbol Sant Joan, Bm Elx, Bm Handbol La VilaBm Almoradi.

Des del club dianense es fa una crida als seguidors i amants de l’handbol perquè acudisquen a donar el seu ànim a estos joves jugadors. Es recorda que l’entrada per a veure els partits és totalment gratuïta. A més, també s’espera que els components de l’escola d’handbol i dels equips de pedrera presencien els partits que jugue l’equip sènior.