Deportes

Millor començament de lliga per al CFS Dianense impossible davant el R. Sant Joan (5-11)

La formació que entrena Dani Franco va véncer en la pista del Racing Sant Joan per 5 a 11
Equip sènior CFS Dianense Rte Mena 2024 / CFS Dianense

La lliga en Primera Regional de futbol sala no va poder començar millor per al CFS Dianense Rte Mena, ja que va guanyar amb molta solvència en la pista del Racing Sant Joan per 5 a 11.

Totes dos formacions van apostar des de l’arrancada del partit per un joc ofensiu, la qual cosa va propiciar que durant moltes fases el joc fora un anar i vindre de porteria a porteria. En este joc tan desordenat, els jugadors que entrena Dani Franco es van moure com a peix en l’aigua. Van acceptar el tu a tu i van eixir airosos gràcies a la seua efectivitat de cara a la porteria contrària.

Les dos expulsions locals van ser ben aprofitades pels dianenses per a obrir bretxa en el marcador. Els golejadors del CFS Dianense en este partit van ser; Juan Ots (3), Cali (3), Bustos (3) i Alvarito

Partits de Preparació

L’equip juvenil del CFS Dianense va jugar en el pavelló de Dénia un partit amistós davant el Nova Elda B, en el qual van eixir vencedors per 6 a 4. En este enfrontament la imatge donada pels joves dianenses va ser molt bona i els fa afrontar amb molta confiança el seu inici de lliga que serà este dissabte en el pavelló de Dénia rebent la visita del CD La Vila FS.

També van jugar partit de preparació l’equip infantil que va guanyar per 2 a 1 a l’Sporting FS La Nucia. L’equip aleví va caure davant el CD Paidos Dénia per 1 a 6. Els col·legials van demostrar la seua superioritat en mostrar-se com una formació més conjunyida.