Deportes

Empat per a la UD Calpe en la seua visita a Elda (1-1)

Els calpins van haver de remuntar un gol matiner i van superar al seu rival en la segona mitat
Elías central de la UD Calpe / Javier Zamora

El punt aconseguit per la UD Calpe en la seua visita a l’antic “Pepico Amat” d’Elda va fer gust de poc. El partit entre la formació calpina i el CD Eldense B va acabar en 1 a 1 en el marcador.

En els minuts inicials els locals van eixir amb un joc molt intens i va obligar la formació calpina a haver de tirar-se #arrere. En el minut 5, Elías va cometre penal que aprofite Brotons per a col·locar l’1 a 0 en el marcador.

Els #xic que entrena Lauro Techeira van aconseguir a poc a poc prendre el pols al partit. Sense crear molt de futbol pel mal estat del terreny de joc van aconseguir mantindre més possessió de l’esfèric que el seu rival.

En el minut 36 un centre de Luis García va ser rematat per Fede al fons de les malles. Este empat va servir perquè els calpins guanyaren en confiança.

En la segona mitat, la UD Calpe va ser qui va controlar el joc, va buscar arribar per totes dos bandes. Va disposar de dos ocasions clares per a marcar, tant Xavi com Paolo no van estar afortunat de cara al gol. El marcador final va ser d’empat a un que va deixar un cert mal sabor de boca en l’expedició calpina que potser va fer mèrits per a haver sumat els tres punts.