Comercio

‘City Green’, la campanya pel Dia del Comerç Local a Teulada Moraira

Se sortejaran 50 carrets de la compra, per a conscienciar sobre la reducció de l'ús de bosses de plàstic
Campanya 'City Green, Teulada Moraira Verda' / Ajuntament de Teulada

L’Ajuntament de Teulada, a través de la seua regidoria de Foment, Comerç i Medi Ambient, dirigida per Pilar Vidal, ha llançat la campanya ‘City Green, Teulada Moraira Verda’. Esta iniciativa, que coincidix amb el Dia del Comerç Local el pròxim 25 d’octubre, té com a objectiu fomentar el consum responsable i donar suport als comerços locals del municipi.

La campanya busca conscienciar la ciutadania sobre la importància de reduir l’ús de bosses de plàstic i promoure el comerç de proximitat. Com a incentiu, es sortejaran 50 carros de la compra entre les persones que realitzen compres superiors a 10 euros en els comerços locals adherits.

Estos establiments seran fàcilment reconeguts per un segell acreditatiu en els seus aparadors.

Com participar en el sorteig?

Per cada compra superior a 10 euros en qualsevol dels comerços locals participants, els clients rebran una papereta per a participar en el sorteig dels carros de la compra ‘Teulada Moraira Verda’.

Les persones guanyadores seran aquelles els números de les quals coincidisquen amb les quatre últimes xifres del sorteig de l’ONCE del 25 d’octubre de 2024. Els números premiats es publicaran en les xarxes socials de l’Ajuntament de Teulada.

Una campanya per a protegir el medi ambient i recolzar el comerç local

«La campanya ‘City Green, Teulada Moraira Verda’ no sols busca impulsar el comerç local, sinó també promoure un estil de vida més sostenible. Cada any, 8 milions de tones de plàstic acaben en la mar, i una bossa de plàstic pot tardar fins a 400 anys en descompondre’s. Volem que la ciutadania prenga consciència d’això i opte per l’ús de carros de la compra reutilitzables«, comenta Pilar Vidal. A més, destaca la importància de donar exemple: “Si et veuen portar el carro, hauràs donat una gran lliçó”.

Més informació

Els comerços locals que desitgen participar poden contactar amb la regidoria de Foment de Teulada Moraira enviant un correu a adl@teuladamoraira.org abans del 27 de setembre de 2024, o cridant al telèfon 96 649 16 09. Per a més informació, visite https://teulada.portaldelcomerciante.com.