Sociedad

El Poble Nou de Benitatxell impulsa la digitalització del seu teixit empresarial

Les sessions es desenvoluparan de l'1 al 24 d'octubre amb entrada lliure
Javi Cabrera i Maite Roldán presentant l'iniciativa / Aj. Benitatxell

L’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell, a través de les regidories de Noves Tecnologies, liderada per Javi Cabrera, i la de Comerç i Promoció Econòmica, amb Maite Roldán al capdavant, ha anunciat una sèrie de tallers gratuïts que tindran lloc aquest octubre. L’objectiu és impulsar la digitalització dels negocis entre empresaris, autònoms, associacions i veïns interessats.

Les sessions es desenvoluparan de l’1 al 24 d’octubre, els dimarts i dijous, de 19:00 a 21:00h, a la Biblioteca Municipal. El taller d’obertura se centrarà en l’ús de WhatsApp Business com a eina de comunicació amb clients. Posteriorment, es realitzaran tallers sobre Canva, disseny gràfic, fotografia mòbil per a xarxes socials, vendes online, Google My Business per a visibilitzar negocis locals, promoció a Instagram, i creació de vídeos breus amb Instagram Reels i Tik Tok.

Per assistir-hi, cal inscriure’s prèviament, ja que les places són limitades. Les inscripcions estan disponibles a través de: https://www.inscribirme.com/o/ajuntament-del-poble-nou-de-benitatxell.

Aquest projecte es finança amb una subvenció de 3.200 euros de la Diputació d’Alacant, dins del pla de promoció econòmica per a facilitar la transformació digital de les empreses del municipi.