Deportes

Brillant cerimònia d’inauguració de La Sella Open

A imatge del Masters d'Augusta, la guanyadora del 2023, Nuria Iturrioz, va dissenyar un menú de degustació per a totes les participants
Núria Iturrioz donant el colp d'inauguració del torneig / Javier Zamora

El torneig La Sella Open va començar amb una brillant cerimònia d’inauguració presentada per José Manuel Lara, golfista professional valencià en la qual les participants van evidenciar la gran estima que tenen per vindre a jugar al camp de La Sella Golf.

L’ambient generalitzat d’alegria generat a l’hotel Dénia Marriott La Sella Golf Resort & Spa va aconseguir el seu punt màxim quan Carlos García, director de La Sella Golf, va ressaltar que La Sella Open és, amb un milió d’euros, el torneig de golf femení amb un muntant total en premis més alt de la història d’Espanya, però que “per damunt de tot, este és un torneig dissenyat per a les jugadores. És el vostre torneig. Hi ha uns altres amb major pressupost i experiència, però cap tan involucrat a fer-vos felices durant la vostra estada. Una altra vegada ho intentarem amb tot el nostre cor”, la qual cosa va provocar una gran ovació per part de les golfistes.

Imatges projectades en una pantalla gegant de l’edició inaugural guanyada per l’espanyola Nuria Iturrioz després de superar un apassionant playoff i les intervencions de Céline Herbin, jugadora local de La Sella; Joao Pinte, director del torneig; i Vicente Grimalt, alcalde de Dénia
-qui va ressaltar La Sella Open com un magnífic esdeveniment de projecció internacional per a la localitat alacantina-, van donar pas a un dels moments més esperats per les jugadores: la degustació d’un menú dissenyat per la guanyadora de l’edició anterior, Nuria Iturrioz.

A imatge del Masters d’Augusta, la seua elecció va comptar amb un toc espanyol, mediterrani i balear consistent en croquetes de pernil, tàrtar de tonyina, polp a la gallega, pa amb oli mallorquí amb sobrassada, formatge mahonés, pernil ibèric, camaiot, salmorejo, truita espanyola, gambes amb allada… i per a postres, llesques amb ou, pastís de formatge i arròs amb llet.

Autoritats amb organitzadors del torneig |J. Zamora

Les mateixes jugadores van lloar la idea de comptar amb una iniciativa a l’estil del sopar de campions en Augusta, felicitant efusivament a Núria Iturrioz pel seu gust gastronòmic, en un ambient festiu i distés abans que comence la gran competició de La Sella Open, el torneig del milió d’euros en premis, el ja ben reconegut com el torneig de les jugadores.

Dimecres, 18 de setembre: Entrenaments oficials.
Dijous, 19 de setembre: Primera jornada de competició.
Divendres, 20 de setembre: Segona jornada de competició i cort.
Dissabte, 21 de setembre: Tercera jornada de competició.
Diumenge, 22 de setembre: Última jornada de competició i cerimònia de lliurament de premis.

La Sella Open és un esdeveniment obert per al públic.