Deportes

Clar triomf del CD Paidos- F. Fernández Luna a Ibi (2-10)

L'equip col·legial debute amb victòria en la lliga Preferent Juvenil de Futbol sala deixant una gran imatge
Equip Juvenil del CD Paidos Fontanería Fernández Luna / CD Paidos Dénia

El començament de lliga per al CD Paidos – F. Fernández Luna en la lliga no va poder ser millor, en véncer en la pista de l’Aspe FS per 2 a 10.

El partit va començar malament per als dianenses que en tot just 3 minuts ja havia encaixat dos gols. Una mala arrancada que va provocar que els jugadors visitants a pujar les seues línies. Passats els primers 10 minuts Pau Valero va retallar l’avantatge local. Poc després, va arribar el punt de l’empat obra d’Andreu.

Els dianenses una vegada van aconseguir la igualada van seguir amb un ritme alt de joc que es va plasmar en el marcador amb els punts reeixits per, Miguel (4), Andreu (2), Jorro i Pau.

Una victòria que va servir perquè la formació estudiantil isquera plena de confiança en el seu joc i que li situa en la part alta de la classificació gràcies a l’efectivitat ofensiva.

La plantilla dianense ja prepara la seua estrena com a local, en rebre a l’At Morvedre FS el dissabte en el pavelló municipal del poliesportiu de Dénia a les 16 hores.