Deportes

José Moruno i Marta Pérez van triomfar en La Xara

L'EATIM La Xara va viure una gran festa de l'atletisme popular amb un públic que va animar als participants
Marta Pérez en La Xara / Kike Aracil

Els carrers de l’EATIM La Xara van ser l’escenari de la gran festa de l’atletisme popular amb la disputa de la XXII Volta a Peu. L’esdeveniment esportiu organitzat per l’entitat menor en estreta col·laboració amb el CA La Xara va resultar un èxit tant organitzatiu com esportiu.

Després de veure córrer a les categories inferiors amb l’alegria dels joves en els seus rostres va arribar el moment de donar l’eixida a la prova regna.

El vencedor absolut després de recórrer els 7 quilòmetres va ser José David Moruno, atleta del SD Correcaminos que va ser el primer a travessar la línia de meta amb una marca de 22,43. La segona plaça va ser per a Jorge Llácer del  Ondara Tri-Esport amb un temps de 23,12. El tercer lloc en la classificació absoluta va ser per a Ángel Herrera del CA Dénia Corre.

José David Moruna en meta ! K. Aracil

En la classificació absoluta femenina la guanyadora va ser, Marta Pérez pertanyent al CA Cametes que va emprar un temps de 27,31 a fer el recorregut. La segona a creuar després de l’arc de meta va ser, Emi Pérez del CA Dianium Baleària amb una marca de 29,10. La tercera en meta va ser l’atleta, Cristina Monfort del CA Llebeig Xàbia.