Comercio

Benitatxell obri el termini d’adquisició de Bons Consum 2024

A partir d'este dilluns 16 de setembre i fins al 15 de novembre pots conseguir els teus bons
Compres a tendes / Redacció

A partir d’este dilluns 16 de setembre i fins al 15 de novembre (o fins a esgotar existències), l’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell ha obert el termini per a l’adquisició dels Bons Consum 2024. Els bons estaran disponibles en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), ubicada al carrer de les Escoles, número 2.

Els residents majors de 18 anys empadronats al municipi podran beneficiar-se de fins a 4 bons. Aquests inclouen un bo de 110 euros per a compres mínimes de 150 euros (l’Ajuntament cobreix 110 euros i el ciutadà la resta), un bo de 70 euros per a compres superiors a 100 euros (l’Ajuntament cobreix 70 euros i el ciutadà la resta), i dos bons de 20 euros cadascun per a compres superiors a 30 euros (l’Ajuntament cobreix 20 euros i el ciutadà la resta). Les compres podran realitzar-se fins al 30 de novembre.

Per a canviar els Bons Consum, els ciutadans hauran de personar-se en l’OAC amb les factures de les compres, els bons que desitgen canviar i un número de compte bancari per a efectuar el pagament corresponent. Totes les factures hauran de presentar-se al mateix temps, i aquest tràmit estarà disponible fins al 5 de desembre.

Els comerços adherits són: Hiperoffice, Peluquería Aktual, Aloe, Bar Trillaora, Ferrohogar, Verónica Catalá Veterinaria, Devygar, K-Xuli, Moraig Viajes, Equilibra’t, Marqués Mobles i Coaliment. L’objectiu d’esta campanya és recolzar al comerç local i multiplicar el valor de les compres dels veïns i veïnes.

Es poden consultar les bases en el següent enllaç:

https://www.elpoblenoudebenitatxell.com/evento/bono-consumo-2024/