Deportes

L’equip ESD Marina Rubicó es va coronar campió nacional Match Race Juvenil de Vela

La final va enfrontar a RCN Gran Canària contra Lanzarote ESD Marina Rubicó, oferint una emocionant proba
Embarcació en plena regata / Baxauli

El Campionat d’Espanya de Match Race Juvenil de Vela, celebrat en el Real Club Náutico Calpe, ha arribat a la seua conclusió. Després de dos intensos dies de competició en les embarcacions Tom 28, els millors equips juvenils del país han demostrat la seua destresa.

Durant el segon dia de regates, les condicions de vent del sud, amb una intensitat d’entre 10 i 15 nusos, van permetre la realització de dos flights decisius. Els equips que van aconseguir arribar a les fases finals van ser Team ItalyCN Arenal, RCN Gran Canària, i Lanzarote ESD Marina Rubicó.

La final va enfrontar a RCN Gran Canària contra Lanzarote ESD Marina Rubicó, oferint una emocionant disputa en la qual tots dos equips van lluitar fins a l’últim moment pel títol. Finalment, l’equip de Lanzarote ESD Marina Rubicó es va coronar com a campió del campionat, seguit per RCN Gran Canària en segona posició i Team Italy completant el podi en tercer lloc.

Este cap de setmana ha sigut testimoni de regates molt renyides, en les quals el futur del ciri ha brillat amb llum pròpia. Des del Real Club Náutico Calpe, ens sentim molt orgullosos d’haver acollit a estos joves talents i d’haver sigut seu d’una competició tan prestigiosa, que reflectix el nivell creixent de la vela juvenil a Espanya.

Regatistes amb els seus trofeus | Baxauli

L’èxit d’este esdeveniment reafirma el compromís del Real Club Náutico Calpe amb el desenrotllament de les noves generacions de regatistes, els qui continuaran portant el nom del nostre esport pel cap alt.

La classificació final va estar encapçalada per Alberto Morales del Lanzarote Marina, la segona plaça va ser per a Samuel Beneyto, del RCN Gran Canària. El tercer lloc va ser per a l’italià, Demetrio Sposato i la quarta plaça va ser per a María Perelló del CN S’Arenal. El regatista calpí, Floor Gast va ocupar l’onzena posició.