Deportes

La UD Calpe va deixar escapar la victòria davant el CF Torrevieja (1-1)

En l'últim minut va marcar l'equip visitant tirant per terra el treball dels locals
Meji jugador calpí / Javier Zamora

La UD Calpe va veure com en la recta final del xoc, el CF Torrevieja empatava amb un gol de Carmona (1-1).

Sobre el terreny de joc dos equips ben plantats que van intentar marcar el ritme de joc. Els locals van tindre més possessió de pilota que propicie que arribaren en diverses ocasions amb perill al marc defés per Héctor.

Es va fer esperar el primer gol de la #vesprada que va arribar al caient del descans amb una rematada de Fede que va permetre retirar-se als locals amb avantatge als vestuaris.

En la represa els calpins van tindre el control de joc davant un rival que a poc a poc va pujar les seues línies a la recerca d’empatar. Lauro Techeira va refrescar el seu equip amb els canvis, mentre que en la recta final, el CF Torrevieja va arriscar.

En el minut 90, una falta lateral propicis que pujara el central visitant Jorge Carmona qui va llançar un dur tret davant el qual res va poder fer el meta local, Adrián per detindre la pilota. Acabe el partit amb empat a un i amb mal sabor de boca per als locals que van tindre la victòria a la mà.