Deportes

Les millors jugadores del golf europeu jugaran en La Sella Open

El torneig no sols ha captat l'atenció pel seu atractiu premi, sinó també pel nivell extraordinari dels seus participants
Jugadores en La Sella Open 2023 / La Sella Golf

Del 19 al 22 de setembre, el camp de La Sella Golf a Dénia acollirà el Torneig La Sella Open, en el qual prendran part 132 de les millors jugadores europees. El prestigiós torneig de golf femení que es distingix per oferir la major dotació en premis de la història a Espanya, amb un milió d’euros, s’ha convertit en l’epicentre del desig d’una autèntica constel·lació d’estreles europees.

El torneig no sols ha captat l’atenció pel seu atractiu premi, sinó també pel nivell extraordinari dels seus participants. Nou jugadores amb victòries en el Ladies European Tour (LET) este mateix any, cinc amb experiència olímpica a París 2024 i un sòlid contingent de quinze golfistes espanyoles liderades per Nuria Iturrioz, qui torna amb l’esperança de revalidar el seu títol en un esdeveniment que ella mateixa descriu com «un torneig molt gran».

Jugadoras LaSellaOpen 2024 | La Sella

Golfistes de gran qualitat

Al seu costat, compartixen protagonisme altres golfistes nacionals de qualitat contrastada com Ana Peláez, Carmen Alonso, María Hernández, Lluna Sobrón, Fátima Fernández i Marta Sanz.

La competència serà feroç, amb un nodrit grup de golfistes estrangeres que han deixat la seua petjada en el LET en 2024. Figures com Bronte Law, Jana MelichováChiara TamburliniManon de Roey i Shannon Tan, totes elles amb victòries recents i algunes amb participació en els Jocs Olímpics de París, seran presents per a desafiar a les espanyoles.

A més, jugadores de renom com l’índia Diksha Dagar, l’holandesa Anne Van Dam i la txeca Klára Davidson Spilková, totes amb experiència en el LPGA, afegiran un segell de qualitat al que promet ser una competició d’altíssim nivell esportiu.