Sociedad

Teulada Moraira ret homenatge a Vicente Berenguer amb un carrer al seu nom

El pròxim dijous 12 de setembre de 2024, a les 18:00 hores, se celebrarà la inauguració
Calle Orba / Aj. Teulada- Moraira

El pròxim dijous 12 de setembre de 2024, a les 18:00 hores, se celebrarà la inauguració del Carrer Vicente Berenguer a Teulada, substituint l’antic nom del Carrer Orba en reconeixement a aquest missioner i fill predilecte de la localitat. L’acte comptarà amb la participació de les autoritats locals i veïns del municipi.

La cerimònia inclourà la inauguració del nou nom del carrer i la col·locació d’una placa commemorativa al Carrer Hostal nº 12, on va nàixer Vicente Berenguer el 5 de juliol de 1937. Aquest gest busca honorar la seua important labor humanitària a Moçambic i la seua contribució internacional en diverses iniciatives altruistes al llarg de la seua vida.

L’alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha manifestat que és un orgull per al municipi dedicar un carrer a Vicente Berenguer, destacant l’impacte del seu llegat tant en la seua comunitat natal com en altres parts del món. A més, Llobell ha expressat el seu agraïment a l’Associació Vicente Berenguer per la proposta que permet mantindre viva la memòria i els valors d’aquest il·lustre ciutadà.