Deportes

Mª Isabel Ferrer continua regnant en el Circuit Safor-Valldigna

Destacar el segon lloc reeixit per la xabiera Cristina Roselló i la tercera plaça de Carla Bresco
Mª Isabel Ferrer en la meta de Miramar / Crono 4

En la XXXIII Volta a Peu a Miramar el protagonisme va ser per a Mª Isabel Ferrer, què va evidenciar una gran superioritat amb la resta de corredores. Ferrer va sumar la seua cinquena victòria de manera consecutiva en el VII Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna.

Sobre un traçat de 8.100 metres, Ferrer va tornar a demostrar que no hi ha qui li puga discutir la victòria. Va manar des de l’inici de la carrera i fins al final. Va travessar la línia de meta amb un temps de 28 minuts i 3 segons, amb una mitjana de 3,28 per quilòmetre.

La segona plaça va ser per a Cristina Roselló del CA Publidom, que va arribar amb una marca de 30 minuts i 23 segons. El tercer lloc va correspondre a l’atleta, Carla Breco del CA Safor Teika amb un registre de 30 minuts i 29 segons.

Després d’esta prova la classificació general absoluta femenina està encapçalada per Mª Isabel Ferrer que defén els colors del CC Camallaes.