Fiestas

Calp es prepara per a celebrar les seues tradicionals festes en honor a la Mercè

Juan Carlos Ferri actuarà com a pregoner diumenge que ve 8 de setembre
Juan Carlos Ferri, pregoner de les festes d'aquest any / Redacció

És més que evident que agost és el mes que suma un major nombre de celebracions festives populars o patronals a la Marina Alta. Però superat pràcticament l’estiu, la comarca no deixa de festejar. A Calp, es preparen per a honrar a La nostra Senyora de la Mercè. Unes festes que organitzen Els Festers de la Mercè en col·laboració amb l’Ajuntament. Per a anar obrint boca, este cap de setmana, el diumenge dia 8, tindrà lloc el pregó a càrrec de Juan Carlos Ferri, el que va ser cura rector en la localitat fins a juny de 2023.

Els actes festius es reprendran el divendres 20 de setembre, a la nit, amb l’obertura de la carpa festera i una degustació de productes km0. També s’ha previst l’actuació musical dels Astrolabis a partir de les 22 hores.

El programa festiu es prolongarà fins al dimarts 24 de setembre. Entre els actes planejats s’inclouen actes religiosos, destacant l’ofrena floral a la Verge el dissabte 21 de setembre, des de la plaça del Mediterrani, diferents actuacions musicals, la tradicional eixida cicle turística, activitats infantils o menjars populars.