Deportes

Victoria del CD Jávea sobre el Pego CF (1-0

L'únic tant del partit va ser obra del davanter blanc-i-vermell Josep Marcilla
Jugadors del CD Xàbia durant el partit davant la UD Calpe / Javier Zamora

El CD Jávea va véncer al Pego CF per 1-0 en un partit de preparació en el qual els locals van demostrar ser molt superiors. En un xoc marcat per la sòlida actuació en el centre del camp, l’equip dirigit per Julio Ivorra va deixar bones sensacions, especialment amb el debut de Lucas Destefano, recent incorporació procedent del CD Dénia.

Destefano, al costat d’Elian, va dominar el mediocampo, controlant el ritme del joc i sent clau en la creació d’oportunitats. Encara que el CD Jávea no va aconseguir el nivell de joc mostrat en el seu anterior partit contra la UD Calpe, sí que es va mostrar clarament superior al seu rival. Les ocasions més clares de la primera mitat van arribar amb un tret d’Aldo que va ser desviat per Dani Vaello i una rematada de Nico que se’n va anar per poc. L’únic gol del partit va arribar amb una rematada rasa de Josep Marcilla, davant el qual el porter del Pego CF, Dani Vaello, poc va poder fer.

La segona mitat va estar marcada per nombrosos canvis en tots dos equips, la qual cosa va reduir la fluïdesa del joc. Així i tot, els locals van continuar sent els dominadors del partit. Va destacar una jugada en la qual Bruno va deixar la pilota a Álvaro, però la seua rematada es va ser desviat. En els últims minuts, el Pego CF va intentar estirar les seues línies per a buscar l’empat, però no van aconseguir crear perill real en la porteria defesa per Fede.

Julio Ivorra, tècnic xabiero, va prendre bona nota de l’actuació dels seus jugadors. En defensa, l’equip va complir amb escreix, limitant les opcions de gol del Pego CF. La incorporació de Destefano ha elevat notablement la qualitat del centre del camp, la qual cosa, al costat del treball d’Elian i Leo, ha millorat la fluïdesa en la creació de joc.

No obstant això, l’atac continua sent una assignatura pendent per al CD Jávea, un problema que ja es va evidenciar la passada temporada. Encara que Cabo continua sent una referència ofensiva, l’equip necessita que jugadors com Ofi i Bruno milloren les seues prestacions per a ser més efectius de cara al gol.

Este triomf per la mínima en pretemporada reforça les expectatives del CD Jávea, que continua afinant la seua preparació de cara a l’inici de la competició oficial.