Deportes

CD Jávea i CD Dénia necessiten millorar molt (0-0)

L'ocasió més clara va ser per als dianenses en fallar Zazo una pena màxima
Onze del CD Jávea davant el CD Dénia / Fornés

Empat sense gols en el xoc disputat en el camp municipal de futbol de Xàbia, entre el CD Jávea i el CD Dénia. Va ser un dels típics partits de pretemporada en el qual sobre el camp es va poder veure a dos esquadres a les quals els falta molt per millorar, abans del començament de lliga.

En la primera mitat el ritme del partit va ser lent i va haver-hi poques arribades a les àrees. L’ocasió més clara per a marcar la va tindre la formació dianenseZazo va llançar als núvols un penal amb el qual es va castigar els locals. En l’única arribada a l’àrea visitant, Cabo llance un fort xut que va provocar que la pilota isquera fora, llepant el pal de la porteria defesa per David.

Onze del CD Dénia a Xàbia | Fornés

Poques coses van canviar en la segona mitat, on a penes va haver-hi canvis de jugadors. El joc va seguir sota els mateixos rumbs, molta pilota en el centre del camp i poques jugades de perill. Als jugadors se’ls va notar molt imprecisos a l’hora de fer els passos o intentar combinar l’esfèric.

El partit va acabar amb l’empat inicial, després de veure a totes dos esquadres queda clar que tant Julio Ivorra com Juanjo Antolí tenen molta faena a fer. En les files locals l’assignatura pendent continua sent el gol. En els dianenses, Antolí haurà d’acoblar un equip totalment nou, tasca complicada. En este el seu segon partit de pretemporada, va tornar a haver de recórrer a jugadors de l’equip B.