Deportes

El CH Xàbia sènior femení va aconseguir els octaus a Laredo

Les cadets acaben el circuit Arena 1000 ocupant el segon lloc de la classificació
Jugadora del CH Xàbia llançant a porteria / Diego Goméz

El municipi càntabre de Laredo pusó el fermall perfecte a tres dies amb epicentre a la Platja La Salvé, per la qual han passat fins a 134 equips oferint el millor espectacle d’Handbol Platja. Tot això acompanyat una vegada més per una afició entregada per complet a un esport que cada dia i campionat que passa gana més adepta en el municipi càntabre, tal com es va demostrar en estos tres dies.

La representació del CH Xàbia en esta cita va ser amb tres equips; Infantil Masculí, cadet i sènior femení, unes formacions que van gaudir tant dins del camp de joc com amb l’espectacular ambient que es va viure a la platja.

Infantil Masculi

El conjunt infantil masculí va perdre els seus partits davant el Dental Dávila per 2 a 0 i davant el BM Sanse per idèntic marcador. En el rànquing nacional una vegada conclosa la temporada quant al circuit Arena 1.000 es referix ha quedat en la sisena plaça amb un total de 3.200 punts. L’equip líder ha sigut BMP Mar Menor amb 6.200.

Cadet Femení

Les cadets del CH Xàbia van quedar enquadrades en el grup C, on van caure davant Sinfin Dosa per 2 a 1. Davant el Beach Ciudad Real van perdre per 2 a 1 i davant el Nhkt per 2 a 0. En la seua classificació final en el rànquing han quedat situades en la segona plaça amb un total de 5.300 punts. L’equip que va ocupar el primer lloc va ser el CB Rayito Salinero amb un total de 5.900 punts. La tercera plaça va ser per al CB Los Alcázares amb 5.000.

Pep Hierro amb les jugadores del CH Xàbia | Diego Goméz

Senior Femení

Les xiques de la formació sènior entrenades pel tècnic Pep Hierro van jugar a un bon nivell, aconseguint aconseguir els huitens de final. El seu camí en este torneig va ser en la Primera Fase van caure davant el Rose Beach per 2 a 1. Van véncer al Veba BayWath per 2 a 0 i van perdre davant el Beach Ciudad Real per 2 a 0.

En la Fase intermèdia van véncer al BM Torrejón per 2 a 1 i en l’eliminatòria d’huitens de final van caure davant el Llopis BM Sevilla per 2 a 1. Este equip en la classificació final ha ocupat la sexta plaça amb 9.700 punts sent el conjunt del Maravillas Benalmàdena el líder amb 11.900 punts.