Sociedad

Teulada Moraira desenvolupa diversos servicis de prevenció i control de plagues

L'Ajuntament arranca amb la desinsectació i desratització de les clavegueres
Treballs de desinfecció / Aj. Teulada Moraira

Teulada Moraira, durant este mes de juliol, desenvoluparà diversos servicis de prevenció i control de plagues en el municipi. Estos esforços estan destinats a garantir la salut pública i el benestar del veïnat, així com a mantindre en òptimes condicions les infraestructures locals.

Este servici donarà començament el 22 de juliol, i consistirà en la desinsectació i desratització del 100% dels registres de clavegueram de les zones abans citades per a evitar la presència de paneroles i rosegadors. El servici per al control de mosquits en el municipi, durant el mes de juliol, es dividix en dos parts: el tractament de focus catalogats i el control del mosquit tigre en els embornals.

Zona afectada del tractament del clavegueram

El mes de juliol es procedirà a realitzar el tractament del clavegueram municipal en les següents zones:

La zona 3 del sector Pineda de l’Advocat i Sabatera; la zona 5 al nucli urbà de Teulada i polígon industrial; tancant la zona 6 del nucli urbà de Moraira.

El servici de vigilància i monitoratge dels dispositius instal·lats en les dependències municipals i col·legis per al control de rosegadors i altres insectes es durà a terme durant la segona quinzena del mes de juliol.El regidor de Sanitat, José Antonio Bisquert, assenyala: “El nostre objectiu principal és assegurar un entorn net i saludable per a tots els veïns i veïnes”.