Deportes

Primeres incorporacions en el CD Jávea

La formació blanc-i-vermella planifica la seua plantilla que sota la batuta de Julio Ivorra competirà en 1a FFCV
Julio Ivorra en la banqueta del CD Jávea / Javier Zamora

Després d’unes setmanes de descans, l’entrenador del CD JáveaJulio Ivorra s’ha posat a la feina al costat del director Esportius, Rubén Ramiro, en la planificació de la plantilla que la pròxima temporada jugarà en la 1a FFCV.

El primer fitxatge que realitzat pel club blanc-i-vermell va ser el de Joan Signes, un jugador que ocupa el lloc de migcampista. Signes va ser un dels jugadors més destacats en la passada campanya en les files del Gorgos CF.

La segona incorporació és la de Fede Aguilar, porter que viurà la seua segona etapa en la porteria del CD Xàbia, ja que va militar en este equip en l’època en la qual el tècnic va ser Diego Miñana. Fede la passada campanya va defendre la porteria del CF L’Olleria.

Altres arribades a la plantilla blanc-i-vermella són les del migcampista, Leo que arriba des del CD Dénia i la del davanter brasiler, Gustavo Lucenner, que aterra des del futbol de Lituània.

Des del club s’ha confirmat les renovacions de; Ifeany Gabriel, Obinna KenethAdrián Gil, Jorge González “Pitu”, Elián, José Cabo, Víctor Caturla, Marcos Bisquert i Aldo Michan. A més, continuarà el mateix cos tècnic que va treballar al costat d’Ivorra.