Urbanismo

Benissa millora les voreres de l’Avinguda Constitució i crea noves zones d’aparcament

El municipi ja ha començat el projecte amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat i la mobilitat dels vianants
Av. Constitució Benissa / Xarxes Socials

L’Ajuntament de Benissa ha iniciat aquesta setmana les obres per ampliar i millorar les voreres de l’Avinguda Constitució. Aquest projecte està finançat íntegrament per fons Next Generation de la Unió Europea, dins del Pla de Sostenibilitat Turística en Destí (PSTD).

L’objectiu de les obres és millorar l’accessibilitat i la mobilitat dels vianants, solucionant els problemes actuals de l’avinguda, que té voreres molt estretes i en alguns trams obstruïdes per arbres, dificultant el pas de persones amb mobilitat reduïda o carrets de bebés.

Com a part de les obres, es retiraran algunes places d’aparcament en un dels carrils de l’avinguda. Per compensar aquesta pèrdua, l’Ajuntament ha treballat per habilitar noves zones d’aparcament. S’han creat noves places al carrer Senija (40 places) i al carrer Xàbia (32 places), a més d’ampliar l’aparcament de l’Avinguda Constitució amb 21 places noves, sumant un total de 133 places disponibles.

«Amb aquestes noves 93 places d’aparcament, molt més de les que s’eliminaran, els veïns de la zona no tindran problemes per trobar aparcament», ha assenyalat Adrián Cabrera, regidor d’Obres i Serveis.

«En pocs mesos, l’Avinguda Constitució serà molt més accessible i còmoda per als vianants, permetent que tothom puga circular sense problemes per les seues voreres», ha declarat Arturo Poquet, alcalde de Benissa.