Deportes

El CG Calpe va sumar 4 títols nacionals en Nacional per Equips

Liza Volshina, Aprilia Kolobneva, Ada Ivchenki i Anna María Lebedeva van pujar al podi
Gimnastes i entrenadores del CG Calpe / CG Calpe

El Club Gimnasia Calpe es va destacar amb una actuació excel·lent en el recent Campionat Nacional per Equips de Gimnàstica Rítmica, dut a terme a Zaragoza. Les joves promeses d’este club van mostrar el seu talent i preparació, collint èxits en diverses categories.

En la categoria Benjamín, l’equip de Calp es va alçar amb el títol, liderat per les excepcionals actuacions de Liza Volshina i Aprilia Kolobneva, els qui van obtindre els primers llocs en Mans Lliures i entenimentada, respectivament. Este assoliment subratlla l’alt nivell d’entrenament i dedicació de les gimnastes més joves del club.

Liza i Aprilia lluint medalles d’or | CG Calpe

 

La competència en la categoria aleví va ser igualment intensa, amb l’equip calpí aconseguint una meritòria quarta posició, fregant el podi. Olga Zyablova i Sofía Shakhanova es van destacar en les seues execucions, obtenint la quinta i quarta posició en mans lliures i pilota, demostrant el creixent talent del club en competicions d’alt nivell.

La categoria Infantil B va veure com el Club Gimnasia Calpe es feia amb el tercer lloc gràcies a les brillants actuacions d’Ada Ivchenki, qui va dominar en cércol, i Anna María Lebedeva, qui es va destacar en corda. Kaori Castellanos també va contribuir significativament, assolint la sisena posició en maces.

En la categoria Infantil A, les gimnastes de Calp van demostrar la seua resiliència i capacitat, obtenint el setè lloc i assolint un Diploma Nacional. Ainhoa Abad va brillar especialment, assegurant la tercera posició en cércol i la segona en corda, mentre que Taissia Riabtceva es va col·locar en l’huitena posició en maces.

Gimnastes calpines lluint les seues medalles de bronze | CG Calpe

 

Este campionat no sols va destacar pels assoliments esportius, sinó també per l’excepcional treball de les entrenadores Montse i Xus Soria, juntament amb Olga i Rosa, els qui han sigut fonamentals en la preparació i èxit d’estes joves gimnastes.

Amb estos resultats, el Club Gimnasia Calpe continua demostrant el seu compromís amb el desenvolupament de la gimnàstica rítmica a escala nacional, posicionant-se com un dels referents en la formació de futures campiones en este esport.