Deportes

Dénia es vist de gala per a la 53a edició de la Regata Diana d’Or

En la present edició salparan un total de 16 embarcacions en els dos dies de regates
Vaixells navegant prop de Dénia / RCN Dénia

Este divendres, les aigües cristal·lines del Mediterrani acolliran l’inici de la LIII edició de la Regata Diana d’Or, marcant una altra fita per al Real Club Náutico Dénia, que una vegada més organitza este prestigiós esdeveniment nàutic. Coneguda per ser la competició més longeva de la regió, la regata promet una mescla d’emocions intenses i competència d’elit, consolidant el seu llegat en el món de la navegació.

La flota, composta per 16 embarcacions partirà des d’un punt privilegiat en el port de Dénia. Els participants enfrontaran un desafiador recorregut que no sols prova la seua destresa sinó també la seua capacitat per a adaptar-se i estratègia. L’itinerari els portarà des de l’emblemàtic Cap de Sant Antoni fins a la Penya del Moro a Cullera, abans de fer el camí de retorn al port d’origen, traçant una ruta que és tant desafiadora com pintoresca.

L’acció començarà a les 11.00 hores, precedida per una reunió de patrons que definirà les últimes estratègies i ajustos abans de salpar. La competició s’intensificarà el dissabte amb una sèrie de recorreguts de bastons que començaran a les 10.00 hores, agregant una capa addicional de desafiament a la regata.

L’esdeveniment aconseguirà el seu punt culminant el dissabte a les 14.00 hores en la sala d’actes del club, on es durà a terme la cerimònia de lliurament de trofeus. Este serà un moment per al reconeixement i la celebració, amb un còctel que permetrà als participants compartir les seues experiències i celebrar els èxits obtinguts en un ambient de companyonia i festivitat.

La Regata Diana d’Or és molt més que una competició; és una celebració de l’esperit nàutic que fomenta la unitat i el respecte per la mar. Cada edició reforça el paper de Dénia com un enclavament vital per als navegants del Mediterrani i un bastió per a la conservació de les tradicions marítimes. A través d’esta competència, el club no sols desafia als participants sinó que també convida a la comunitat a presenciar i formar part d’una rica herència marítima.