Política

Benissa ha llançat una nova edició dels Pressupostos Participatius

L'Ajuntament destina 40.000 euros a projectes comunitaris
Aj. de Benissa / Redacció

Benissa ha llançat una nova edició dels Pressupostos Participatius, una iniciativa que permetrà als veïns decidir com es destinaran 40.000 euros d’inversió pública, mitjançant la presentació i votació de projectes.

El pròxim dissabte 6 de juliol s’obrirà la fase de presentació de propostes, on els residents empadronats, les associacions locals i els consells sectorials podran compartir les seues idees per a millorar el municipi.

Fins al 29 de juliol, els ciutadans podran enviar les seues propostes tant en línia –a través de la seu electrònica i el portal de participació– com de manera presencial –a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) o en els punts instal·lats al carrer els dies 6 i 20 de juliol en el Mercat setmanal dels dissabtes, ubicat a l’aparcament de les Escoles Velles–.

Després de rebre les propostes, els tècnics municipals les avaluaran per a determinar la seua viabilitat i adequació com a inversions municipals. Les propostes viables es sotmetran a votació pública a partir del 2 de setembre.

La regidora de Participació Ciutadana, Virginia Pérez, ha destacat la importància de reprendre aquesta iniciativa: “Els pressupostos participatius són una excel·lent oportunitat per a escoltar les propostes de tots els veïns. Anime a tots els benissers a participar aportant les seues idees fins al 29 de juliol”.

L’alcalde de Benissa, Arturo Poquet, ha ressaltat el compromís del govern local amb la participació ciutadana: “Aquesta iniciativa és una mostra més del nostre compromís amb escoltar els veïns. Estic segur que a través d’ella descobrirem idees molt valuoses per al nostre poble”.