Cultura

La primera edició del festival de música SONE aplega a Benissa de l’11 al 14 de juliol

Tots els concerts seran a les 20.00 hores
Connecta Percussió / Xarxes Socials

L’Ajuntament de Benissa ha anunciat la primera edició del festival de música SONE, un esdeveniment estiuenc que aposta per la música «al carrer» i busca portar els concerts a llocs menys convencionals.

El festival SONE representa els quatre punts cardinals (sud, oest, nord i est), i en base a això, s’han triat quatre ubicacions diferents per a aquesta edició inicial.

Segons Pepa Bertomeu, regidora de Cultura, «el SONE naix amb la intenció de descentralitzar els concerts dels espais habituals com el parc Joaquín Piera i Mariana Torres i el passeig Dolores Piera. Es tracta d’un festival itinerant que recorrerà quatre llocs únics del nostre poble, oferint una experiència nova als assistents.»

Arturo Poquet, alcalde de Benissa, ha expressat la seua satisfacció amb aquesta nova iniciativa: «El festival de ‘música al carrer’ ha arribat per a quedar-se. Estem molt contents de poder oferir una proposta musical innovadora per a aquest estiu».

Programació del Festival SONE

El festival començarà el dijous 11 de juliol a la Pinada de Selva, situada al sud del nucli urbà, amb l’actuació d’Aretha y los Franklins.

El divendres 12 de juliol, el festival es traslladarà a l’oest, a la plaça del Convent Franciscà, on actuarà Connecta Percussió.

El dissabte 13 de juliol, el festival tindrà lloc al nord, a la placeta Vella, amb el concert de 5FanBrass.

Finalment, el diumenge 14 de juliol, la placeta de l’Església Vella, a l’est, acollirà l’actuació de Cucumpà Orquestra.

Tots els concerts començaran a les 20:00 hores, oferint una oportunitat única per gaudir de diferents estils musicals en quatre ubicacions distintes del centre de Benissa.