Sociedad

Prop de 500.000 euros invertirà la Diputació per millorar l’accés als Banys de la Reina

A partir del setembre, serà més senzill i accessible explorar la història de Calp
Banys de la Reina / Redacció

La Diputació ha fet públic que destinarà una inversió de prop de 500.000 euros per a millorar l’accessibilitat al preuat jaciment arqueològic dels Banys de la Reina. A partir del setembre, serà més senzill i accessible explorar la història de Calp i descobrir el tresor arqueològic situat en aquesta zona, que data de l’època romana.

Aquest jaciment comprén les restes d’un antic palau que inclou un pati, vuit habitacions i un notable mosaic circular. La diputada d’Arquitectura, Carmen Sellés, ha subratllat la implicació de la institució provincial per assegurar que aquest jaciment puga ser visitat, destacant la importància de preservar i promoure el patrimoni històric local.

Els fons es destinaran a la millora de les infraestructures del jaciment per facilitar l’accés dels visitants, assegurant una experiència més rica i accessible per a tothom. Aquesta acció permetrà no només la conservació dels Banys de la Reina sinó també la seua valorització com una part clau del patrimoni cultural de Calp.