Sucesos

El jutge envia a presó a un altre dels detinguts pel crim en Gata de Gorgos

Manté la llibertat sense mesures per al tercer detingut
Jutjats de Dénia. / Miriam Pagán

El Jutjat d’Instrucció número 2 de Dénia ha acordat aquest dimarts la presó provisional, comunicada i sense fiança, per a l’home detingut per la mort d’un veí el passat dissabte en Gata de Gorgos, qui inicialment havia sigut deixat en llibertat amb mesures cautelars el dilluns.

El jutge va prendre aquesta decisió després d’obtindre els resultats de les diligències que no es van poder realitzar el dilluns a causa de la incompareixença del principal testimoni i perjudicat pels fets. Aquest testimoni va comparéixer el dimarts a requeriment del jutge i de la policia, segons va informar el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

El Jutjat manté la llibertat sense mesures cautelars ja acordada per al tercer detingut, ja que no existix «cap indici que el situe en el lloc i en el moment dels fets». El jutge va acordar la presó provisional, comunicada i sense fiança per al primer investigat. La causa està oberta per un delicte d’homicidi, sense perjudici d’ulteriors qualificacions.

La Guàrdia Civil va detindre a tres homes per la seua presumpta implicació en la mort d’un home de 38 anys en Gata de Gorgos, ocorreguda a última hora de la vesprada del dissabte. La víctima va morir al suposadament rebre diversos colps amb un bat de beisbol.