Sucesos

Detinguts tres homes per presumpte homicidi a Gata de Gorgos

La Benemèrita ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies del succés
Imatge de recurs / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha arrestat a tres individus per la seua presumpta implicació en la mort d’un home de 38 anys a Gata de Gorgos, segons informaren fonts de la investigació a Europa Press.

L’institut armat va comunicar en la vesprada del dissabte la detenció d’un home de 35 anys com a presumpte autor de l’homicidi. Posteriorment, diumenge, s’informà de la detenció d’un segon sospitós, també ocorreguda el dissabte. Amb la tercera detenció, ascendix a tres el nombre d’arrestats per aquests fets.

Les fonts indicaren que està previst que els tres detinguts passen a disposició judicial aquest dilluns en els jutjats de Dénia.

La Benemèrita ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies del succés.

D’altra banda, el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) mobilitzà una unitat del SAMU i una altra de Suport Vital Bàsic (SVB) després de rebre un avís per un incident en la via pública aquest dissabte.

Els agents de la Policia Local iniciaren la reanimació cardiopulmonar fins a l’arribada dels serveis sanitaris, que trobaren la víctima en parada cardiorespiratòria amb diversos traumatismes en el tronc, la cara i el coll. Els equips mèdics continuaren amb les tasques de RCP avançada, però lamentablement no pogueren recuperar-lo i confirmaren la defunció de l’home.