Cultura

Alcalalí programa per a juliol una opereta gràcies al projecte de difusió cultural Els Arts Volants de la Generalitat

La Vall del Pop acull “La Ventafocs” en format opereta
Opereta “La Ventafocs” / Els Arts Volants

Alcalalí acollirà el pròxim 10 de juliol, l’espectacle La Ventafocs, una opereta de saló en tres actes basada en el conte «Cendrillon ou la Petite Pantoufle de verre” de Pauline Viardot, que fa parada en la Vall del Pop dins de la Gira 2024 dels Arts Volants.

Este és un espectacle líric, basat en el conte universalment conegut de la Ventafocs, una història que entremescla la màgia i la fantasia. La nova producció d’esta òpera de saló de Pauline Viardot és el resultat de l’experiència de Joan Font, director i actor, fundador del grup Comediants.

La història la conten els treballadors d’una companyia de mudances que descobrixen entre caixes a transportar el conte de la Ventafocs. Una història que fa aflorar records, somnis i fantasies de la infància.

Alcalalí acollirà este espectacle el dia 10 de juliol, a les 9.30 hores, al Carrer Vall de Pop. L’entrada serà lliure i gratuïta fins a completar aforament. La companyia viatja en un gran camió que es transforma en l’escenari on representar esta opereta. Els actors són cantants del Centre de Perfeccionament acompanyats al piano.

Els Arts Volant és un projecte de difusió cultural dels Arts, en col·laboració amb la Conselleria de Cultura de la Generalitat, la Diputació de València i l’Ajuntament de València, per a fer arribar l’òpera a qualsevol racó de la nostra geografia, especialment a les localitats amb escassa activitat musical o on seria complicat dur a terme una representació per mancar dels mitjans tècnics o instal·lacions necessàries